AGENCE INFO IMMO - MIDDELKERKE

Hou het veilig !

Maatregelen coronavirus van toepassing

De vakantiewoningen worden aangeboden met respect voor strikte veiligheids- en voorzorgsmaatregelen inzake bescherming tegen het coronavirus. Deze voorschriften zitten vervat in een veiligheidsprotocol dat door alle toeristische verhuurkantoren gezamenlijk bij het Agentschap Toerisme Vlaanderen is ingediend en op de website van het Agentschap is gepubliceerd.

Om de veiligheid van onze klanten maximaal te garanderen nemen we als toeristisch verhuurkantoor minutieus extra voorzorgsmaatregelen. Dit op basis van het protocol dat voor de sector is afgesloten. We geven onze klanten graag wat meer tekst en uitleg over de wijze waarop we de veiligheid verhogen, zodat eigenaars met een gerust hart kunnen verhuren en toeristen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Vergeet daarbij niet dat je zelf ook veel kan doen om extra garanties in te bouwen, door de social distancing en de basishygiƫne te respecteren en de overheidsrichtlijnen goed op te volgen.

Een vakantiewoning biedt op dat vlak heel wat voordelen. Je beschikt immers als toerist over je eigen kookgelegenheid en bent niet aangewezen op gemeenschappelijke eetplaatsen. De vakantiewoning is tijdens het verblijf jouw stekje, weg van huis met gezonde zeelucht. Daar kan je perfect, even weg van huis, de social distancing respecteren en van een zorgeloos verblijf genieten.

Wat zijn de belangrijkste regels die we toepassen.


Vakantiewoningen te huur

Zoeken

Na een eerste selectie vindt u een beknopte beschrijving van het appartement.
Klikt u verder door, dan vindt u meer details en meer foto's.

Appartement met zeezicht

 

Agence Info Immo biedt u een ruime selectie van vakantiewoningen gelegen te Middelkerke.

Wij runnen ons kantoor sedert 1984 en kunnen u door onze persoonlijke aanpak een zorgeloze vakantie garanderen. Wij hopen dat u in ons aanbod het voor u geschikte vakantieverblijf vindt.

Het zijn woningen die wij persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd hebben. Regelmatig onderhouden we contact met huurders en eigenaars om de woningen zo goed mogelijk aan uw wensen te laten voldoen. Suggesties of reacties na de vakantie zijn dan ook meer dan welkom!

De normale verhuurperiodes lopen van 1 → 15; 16 → 30(31); 1 → 30(31) of per week van zaterdag 15u. tot zaterdag 10u.Andere periodes zijn eventueel ook mogelijk. Op eenvoudige vraag kunnen wij u meedelen of de door u uitgekozen vakantiewoning voor de door u gewenste periode nog vrij is en tegen welke prijs.

De prijs die u zal opgegeven worden omvat de netto huurprijs, de agentschapskosten, de verzekeringspremie (brand, glasbraak en waterschade) en het normaal verbruik van koud water.

Alle aanbiedingen gebeuren onder voorbehoud van tussentijdse verhuring en zonder enige verbintenis. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten en eventuele prijswijzigingen.

Het verbruik van elektriciteit, gas, verwarming, warm water en meerverbruik koud water is supplementair te betalen volgens tellers. Tevens moet de huurder een waarborg betalen. Deze waarborg bedraagt voor een studio 200,00 euro voor een verblijf van max. 8 dagen, 250,00 euro voor een verblijf langer dan 8 dagen en max. 15 dagen en 300,00 euro voor een verblijf langer dan 15 dagen en max. 31 dagen in de maanden juli of augustus (of hoger zoals in de beschrijving van sommige studio's is vermeld). Deze waarborg bedraagt voor een appartement 250,00 euro voor een verblijf van max. 8 dagen, 300,00 euro voor een verblijf langer dan 8 dagen en max. 15 dagen en 350,00 euro voor een verblijf langer dan 15 dagen en max. 31 dagen in de maanden juli of augustus (of hoger zoals in de beschrijving van sommige appartementen is vermeld). Indien voor een langere periode of buiten de zomermaanden wordt gehuurd dan is het mogelijk dat de waarborgsom wordt verhoogd.

Alle studio's en appartementen zijn gemeubileerd en ingericht voor het vermelde aantal personen. De bedden zijn voorzien van dekens of donsdekens en hoofdkussens. De huurder dient dus enkel persoonlijk gerief, lakens en huishoudlinnen mee te brengen.

U kunt ook bij ons terecht voor het huren van ondergrondse en bovengrondse parkeerplaatsen en garages.

De huurvoorwaarden van de geselecteerde woningen kunt u lezen door hier te KLIKKEN.

Indien u bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet en neem contact op: via e-mail info@agenceinfoimmo.be , telefoon 059/302747, fax 059/304033 of kom gerust even langs.